Kutse liituda EELK Misjonikeskuse sõprade ringiga

Kutse liituda EELK Misjonikeskuse sõprade ringiga

“Meie sõprade ringis osalemine tähendab misjonitöös kaasa mõtlemist, eestpalvet, annetamist või osalemist vastavalt võimalustele. Täname kogu südamest neid, kes on EELK Misjonikeskuse tegevusele aastate jooksul kaasa elanud, selles osalenud või rahaga toetanud, aga ootame väga ka uusi sõpru!” Nõnda kirjutab EELK Misjonikeskuse juhataja õp Leevi Reinaru Misjonikeskuse kodulehel.

Peapiiskop Urmas Viilma kinnitab oma videopöördumises: „Meie ülesanne on viia inimesed ja Jeesus kokku, sest inimesed ei saa korda nii nagu me kirikuid remondime, aga Jeesus võib muuta inimesi.” EELK Misjonikeskuse sõprade ringi liikmetel on selle ülesande täitmises väga oluline roll vaatamata sellele, et nad pole täisajaga misjonärid.

Kuidas astuda Misjonikeskuse sõprade ringi? Leevi Reinaru: “EELK esimesest sõjajärgsest misjonikonverentsist 1994. aastal, mis pani alguse meie misjonitöö elavnemisele ja mille tulemusel asutati EELK Misjonikeskus, möödub tänavu 30 aastat. Palume sel puhul 30 euro suurust annetust SA EELK Misjonikeskuse arveldusarvele Swedbank EE482200001120254269, et misjonitöö saaks jätkuda.”

Oled südamest oodatud EELK Misjonikeskuse sõprade ringi avakohtumisele 9. oktoobril kell 18.00 – 19.00 Misjonikeskuse Youtube’i kanalil.


Vaata ka:

Meeldib 1