Järva Valla kirikute päevad 2024

Järva Valla kirikute päevad 2024

6.–7. juulil 2024 toimuvad juba neljandat korda Järva valla kirikute päevad. Kahepäevase ürituse raames avanevad külastajatele mitmed kirikud, pakkudes koostöös kultuurikorraldajatega suvisesse aega just kirikutesse sobivat programmi, kõnetades samal ajal kultuurilooliselt nii kohalikku kogukonda kui ka laiemat üldsust.

Järva valla 2024. aasta kirikute päevade plakat

Järva-Jaani Kirik
Järva-Jaani kirikus saab külastada Anu Raua vaipade näitust. Kirikukohvik on avatud 6. juulil kell 11.00 kuni ürituste lõpuni ja 7. juulil kell 12.00-15.00. Programm algab laupäeval, 6. juulil kell 11.00 näituse avamise ja Anu Raua loenguga. Päeva jooksul toimuvad veel loengud, õmblustöö meistrikursus, kirikutorni külastused ning oreli- ja kitarrikontserdid. Pühapäeval, 7. juulil jätkub programm jumalateenistuse ja loengutega, peresõbralike tegevuste ning kirikutorni külastusega.

Ambla Kirik
Ambla kirikus algab programm laupäeval, 6. juulil ekskursiooniga ning jätkub loengute ja kirikutorni külastustega. Päeva lõpetab segakoor HUIK! kontsert. Pühapäeval, 7. juulil toimub jumalateenistus, ekskursioon ja kirikutorni külastus.

Järva valla 2024. aasta kirikute päevade plakat

Järva-Madise Kirik
Järva-Madise kirikus pakutakse laupäeval, 6. juulil oreliõpituba ja loenguid, päeva lõpetab ansambli Simmeljajad kontsert. Pühapäeval, 7. juulil toimub jumalateenistus, ekskursioon ja loeng.

Koeru Kirik
Koeru kirikus toimub laupäeval, 6. juulil kontsert ning ekskursioonid ja loengud. Pühapäeval, 7. juulil peetakse jumalateenistus ja toimub ekskursioon.

Järva-Peetri Kirik
Järva-Peetri kirikus alustatakse laupäeval, 6. juulil loenguga ning jätkatakse kontserdiga. Pühapäeval, 7. juulil toimub jumalateenistus ja ekskursioon.

Kirikute päevade raames toimub ka templimäng: kogudes igast kirikust templi, on võimalik võita auhindu!

Rohkem infot sündmuste kohta leiad aadressilt www.kirikutepaevad.ee

Meeldib 1