“Luuka 10” koolitusel saab osaleda turvareegleid järgides

“Luuka 10” koolitusel saab osaleda turvareegleid järgides

Elustiilikursuse juhendaja on misjonär, teoloogiamagister Liisa Rossi

EELK Misjonikeskuse 13. novembril toimuval “Luuka 10” koolitusel küsitakse kohapeal näha koroonapassi või -tõendit. Täiendavalt on võimalus koolitusest osa saada 27. novembril veebi vahendusel.

EELK Misjonikeskuse koolituste koordinaator Liisa Rossi tutvustab koolituse korraldust: “Koolituspäev Tallinnas Misjonikeskuses (Tehnika 115) laupäeval 13.11. kell 10-16. Kohtade arv on piiratud ja oleme kohustatud kontrollima Covid-tõendit vaktsineerituse või läbipõdemise kohta. Koolitusel kanname maski ja hoiame turvalist distantsi. Ettevalmistuste tõttu koolitusele on vaja ennast registreerida hiljemalt teisipäeval 09.11. Koolituse osalustasu 10 € katab materjali, lõuna ja kohvipausi kulud.

Teine võimalus osaleda koolitusele on veebi kaudu (Teams-keskkonnas) laupäeval 27.11. kell 10-16. Eelregistreerimine kuni 25.11. Veebikoolitus on tasuta, osalejad saavad materjali pdf-failina.”

Koolitus “Luuka 10 elustiil” on julgustus igapäevaseks kutsumuseks Jeesuse järgijana, tema saadetud jüngrina (Mt 28:18). Jeesus on andnud kõigile oma jüngritele misjonikäsu jagada rõõmusõnumit temast. Mida tähendab see tänapäeva maailmas neis olukordades, kus igapäevaselt viibime? Kas see võiks tähendada midagi muud, kui evangeeliumi kuulutamine sõnadega, mis on kutsumus vaid mõnedele? Milline on kristlase kuulutav elustiil?

Koolitus julgustab ja annab suuna mõelda misjonitööst väga avaralt ning viisil, mida suudab teoks teha iga kristlane. See pole kitsalt mõistetud misjonitöö, vaid kristlase elustiil.

Lisainfo: liisa.rossi@eelk.ee, 5193 3224.

Registreerimine koolitustele: https://misjonikeskus.eelk.ee/koolitamine/luuka-10/

Lisa kommentaar