Misjonikeskus kutsub väikerühmade veebinarile

Misjonikeskus kutsub väikerühmade veebinarile

12. mail 2021 kell 18.00-21.00 toimuvale minikonverentsile veebis on oodatud kõik, kes on mõelnud koguduse juurde piibliringi, palveringi, aruteluringi, naiste- või meesteringi loomisele.

Väikerühma eesmärk on käia koos, et kasvada lähemale Jumalalejuhiks ja selle kokkukutsujaks ei pea olema vaimulik, vaid seda võivad teha ka koguduse ilmikliikmed. Seejuures lähtutakse Jeesuse lubadusest, ”kus kaks või kolm on minu nimel koos, seal olen mina nende keskel” (Mt 18:20)

EELK Misjonikeskuse korraldatav konverents “Väikerühmad koguduses” toimub seekord veebinarina, et võimaldada turvaline osalemine üle Eesti. Minikonverentsil osalejad saavad ka ise kogemuse väikerühmas osalemisest. Konverents on tasuta.

Peaettekannetes räägivad Anti Toplaan Saarte praostkonna väikerühmatööst ning Toomas Nigola väikerühmatöö võimalustest internetikeskkonnas. Oma väikerühmakogemusi jagavad eri konfessioonide esindajad. Tervitused toovad EELK peapiiskop Urmas Viilma ning Metodisti kiriku superintendent Robert Tšerenkov.

Osalemisest palutakse teada anda 10. maiks aadressil https://forms.gle/H35fHHBk36RL8tjL8, meiliga mk@eelk.ee või telefonil 5621 4355. Lingi saavad osalejad enne konverentsi algust.

Lisa kommentaar