Kirikuõpetaja automüük elektriarve maksmiseks tekitab juba rahvusvahelist elevust

Kirikuõpetaja automüük elektriarve maksmiseks tekitab juba rahvusvahelist elevust

Kristjan Luhamets koos temalt auto ostnud Marti Rammuliga, tagaplaanil ootamatult kuulsaks saanud Ford Focus (Foto: Kristjan Luhametsa Facebooki leht)

8. jaanuaril postitas Tartu Pauluse koguduse õpetaja Kristjan Luhamets ühismeediasse üleskutse: kes tema 1170 euro suuruse elektriarve ära maksab, saab auto endale.

„Kes minu elektriarve ära maksab, saab Ford Focuse endale. Ülevaatus ja kindlustus on suveni olemas, talverehvid on all. Sõidab ka. Reaalse huvi korral vastan küsimustele isiklikult. Tegemist on auto müügikuulutusega,» seisis postituses. 17 aastat vana auto müügihinnast siiski kopsaka elektriarve tasumiseks ei piisanud – see sai müüdud 700 euroga, kuid vaimulik jäi rahule, et autost nii kiiresti lahti sai. 

Uudis pälvis laialdast meediatähelepanu ja nüüdseks külvab lugu elektriarve tasumiseks müüki pandud autost elevust juba ka mujal maailmas.

„Kes oleks osanud arvata, et ka Ukrainas läheb inimestele korda, mida Kristjan Luhamets oma autoga tegi!“ kirjutas vaimulik värskes Facebooki postituses. Elu24-le sõnas Luhamets, et asjade seesugune käik oli talle väga ootamatu ja tõstis tuju. „Poleks arvanud, et pärast krõbedat elektriarvet saan veel südamest naerda.“ Lisaks on meediakanali teatel jõudnud lugu ka Läti meediasse.

Auto on aga vahepeal leidnud juba uue omaniku. Luhametsalt auto ostnud tuntud võrulane Marti Rammul pani sõiduki omakorda oksjonile ja reklaamis seda kui tõestatult kirikuõpetaja autot. Müüja sai ka väikese vaheltkasu: vana Ford läks müügiks 920 euroga.

Meeldib 2

Lisa kommentaar