“Loodud sõna õhtute” uue hooaja juhatab sisse Andres Mustonen

“Loodud sõna õhtute” uue hooaja juhatab sisse Andres Mustonen

Andres Mustonen (Foto: EELK arhiiv)

Tallinna Jaani kirikus algab täna, 5. septembril kell 18 „Loodud sõna õhtute“ 13. hooaeg. Õhtujuht Janek Mäggi vestluskaaslaseks on helilooja, viiuldaja ja ansamblijuht Andres Mustonen, kes omakorda võtab kaasa pianist Ivo Sillamaa, et temaga koos ja ka eraldi esitada muusikalisi vahepalu.

Õpetaja Jaan Tammsalu ärgitab koguduse Facebooki lehe vahendusel kohtumisest osa saama:

„Juba on loodki teada, mida ta kavatseb koos Ivoga ja ka eraldi mängida: üks on ühe juudi helilooja väga võimas teos, tulemas on ka Johann Sebastian Bachi muusikat ja veel midagi – kõike ei peagi ette ära rääkima. Tundub, et tuleb ilus, huvitav ja põnev õhtu ning need, kes on Andres Mustoneni erinevates intervjuudes kuulnud, leiavad kindlasti ka siit midagi huvitavat ja põnevat juurde. Kindlasti tasub kohale tulla ega mitte seda „Loodud sõna õhtut“ maha magada.“

„Loodud sõna õhtu“ toimub iga kuu esimesel esmaspäeval kella 18–19.30 Tallinna Jaani kirikus. Sõna on saanud Marju Kõivupuu, Avo Üprus, Anu Raud, Agu Uudelepp, Toomas Paul, Andres Uibo, Doris Kareva, Jaan Tammsalu, Viivi Luik, Marko Tiitus, Katri Aaslav-Tepandi ja Tõnu Tepandi, Rein Veidemann, peapiiskop Urmas Viilma, Hardo Pajula, Arne Hiob, Aapo Pukk, Tõnu Lehtsaar, ülempreester Aleksander Aivar Sarapik, Marek Sadam, Tõnu Kõrvits, Paul-Eerik Rummo, Lauri Vahtre, Lagle Parek, Indrek Sammul, Robert Jürjendal, Tunne Kelam, Peeter Perens, David Vseviov, Bianca Mikovitš, Orest Kormašov, Jaan Bärenson, Lembit Peterson, Jaak Jõerüüt, Üllar Saaremäe, Kristiina Ross, Hilkka Hiiop, Kalle Muuli, piiskop Philippe Jourdan, Robert Kitt, Raivo E. Tamm, Vladislav Koržets, Juhan Kilumets, Guido Kangur, Priit Hõbemägi, Toomas Jürgenstein, Mihhail Kõlvart, Märt Treier, Gustav Kutsar, Ülle Madise ja Mati Karmin.

Lisa kommentaar