Vikerraadio hommikumõtiskluste kaasteeline on Ove Sander

Vikerraadio hommikumõtiskluste kaasteeline on Ove Sander

Õpetaja Ove Sander (Foto: Toomas Nigola)

Nõmme Rahu koguduse õpetaja, EELK Usuteaduse Instituudi rektor  assessor Ove Sander kutsub selle nädala hommkuminutitel mõtterännakule, mille aluseks on iga päeva evangeeliumitekstid luterliku lugemiskorra järgi. Vaimulik tuletab pühakirjale toetudes meelde, et ka elu raskeimatel hetkedel aitab palve taas õige perspektiivi ja teeotsa leidmisel.

Nõmme Rahu koguduse õpetaja, EELK Usuteaduse Instituudi rektor  assessor Ove Sander kutsub selle nädala hommkuminutitel mõtterännakule, mille aluseks on evangeeliumitekstid luterliku lugemiskorra järgi. Vaimulik tuletab meelde, et ka elu raskeimatel hetkedel aitab palve taas õige perspektiivi ja teeotsa leidmisel.

Vaimulikud hommikumõtisklused on üks osa hommikusest raadioprogrammist (Vikerraadios argipäeviti kell 6.35, nädalavahetusel kell 7.35, Klassikaraadios argipäeviti kell 7.15), mis valmivad alates 1989. aastast koostöös Eesti Kirikute Nõukoguga ja saated on eetris nädalaste tsüklitena, et järgemööda saaksid sõna kõikide liikmeskirikute ning koguduste esindajad.

Mõtisklusi saab järelkuulata aadressil: http://vikerraadio.err.ee/l/vikerhommik/rubriigid/hommikumotisklusF

Lisa kommentaar