Pühapäeval toimub advendikontsert Jõelähtme kiriku oreli ehitamise heaks

Pühapäeval toimub advendikontsert Jõelähtme kiriku oreli ehitamise heaks

Kontsert Immanuel Jõelähtme kirikus

Eeloleval pühapäeval, 10. detsembril kell 17 toimub Jõelähtme kirikus advendikontsert Jõelähtme kiriku oreli ehituse toetamiseks. Kuulajaid ootab Redel Ruudus ja kammerkoor Credo kontsert “Immaanuel”.

Sooduspiletid hinnaga 8/15 eurot on saadaval eelmüügist: https://gateme.com/event/99162/ Kohapeal 10/20 eurot. Piletiostuga annad oma panuse Jõelähtme kiriku orelifondi.

Musitseerivad ja laulavad ansambel Redel Ruudus ja kammerkoor Credo Anna Mazurtšaki juhatusel.

Kontsertkava “Immaanuel” on pühendatud lunastajale Jeesusele. See sisaldab värskelt kõlavaid hümne, igavikulisi eesti ja heebreakeelseid rahvalaule, omaloomingut ning Sibeliuse ja Shemeri palasid. Redel Ruudus koostöö kammerkoor Credoga algas sügisel 2022 kui valmistuti ühiseks kontserdiks Tallinna Metodisti kirikus. Koostöö oli inspireeriv ja nii tekkis edasise musitseerimise idee. Redel Ruudus on eriline jazz-folk trio eesti muusikamaastikul. Ansambli pōhipillideks on vibrafon ja marimba, mille seob üheks tervikuks lauluhääl.

Redel Ruudus:

Mirjam Kivisild – vokaal, kalimba
Aleksandra Kremenetski – vibrafon, löökpillid
Valeria Jagudina – marimba, löökpillid
www.redelruudus.com
www.fb.com/redelruudus

Kammerkoor Credo

Oikumeeniline kammerkoor Credo loodi aastal 1992 Tallinna metodisti kiriku kammerkoorina helilooja Piret Rips-Laulu poolt. Koori eesmärk on läbi aastate olnud ergastada ja rikastada koorimaastikku, hoides oma esitamisega elus ja tellides kodumaistelt heliloojatelt uut vaimulikku koorimuusikat (nt Piret Rips-Laul, Pärt Uusberg, Evelin Kõrvits jne). Alates 2017. aastast on koori dirigent tunnustatud vokalist Anna Mazurtšak. Aastate jooksul on koostööd tehtud paljude suurepäraste eesti heliloojate, solistide, instrumentalistidega – Pärt Uusberg, Heli Jürgenson, Risto Joost, Margo Kõlar, Mart Siimer, Mikk Dede, Piret Rips-Laul, Evelin Kõrvits, Mirjam Mesak, Teele Jõks, Arete Teemets, Eerik Jõks, Rebecca Kontus, Triin Ella, Taavo Remmel, Elo Toodo jt.

Meeldib 1

Lisa kommentaar