Oktoobrikuus toimub taas juhatuseesimeeste konverents

Oktoobrikuus toimub taas juhatuseesimeeste konverents

XV juhatuseesimeeste konverents teemal “Vaim ja seadus koguduses” toimub 11.-12. oktoobril 2024 Nelijärve puhkekeskuses.

Tallinna Püha Vaimu koguduse juhatuse esimees Ülle Gunin: “EELK juhatuseesimeeste konverentsi toimkonna nimel kutsun kõiki esimehi ja aseesimehi, juhatuse liikmeid konverentsil osalema. Usun, et konverents saab olema sisukas ning annab osavõtjatele ideid ning jõudu jätkamiseks.

Olen kindel, et tasub võtta need kaks päeva ja tulla kohale ja tulla kindlasti mõlemaks kaheks päevaks. See on suurepärane võimalus koguda teadmisi, jagada mõtteid teiste koguduste juhtidega. Kuna ees on ootamas uued juhatuseesimeeste valimised, siis on hea mõtteid ja teadmisi kaasa viia uutele ja miks mitte ka nendele juhatustele kellel on mõte jätkata.”

Külla tuleb Päästeteenistus, räägitakse ka tööohutusest ja sellestki, kuidas vormistada protokolle. Lisaks on konverentsile tulemas erinevate konfessioonide esindajaid ja võimalusel liitub ka peapiiskop Urmas Viilma.

“Koguduste vaimulikele ja praostitele panen südamele esitada oma tublisid juhatuste esimehi nominentideks Aasta Juhatuse Esimehe kohale,” rõhutab Ülle Gunin.

Konverentsile registreerimine toimub 3. oktoobrini 2024 EELK koduleheküljel eelk.ee/esimeeste_konverents/.

Osalustasu on 85 eurot. Kui osavõtja eest tasub kogudus, siis tuleks kogudusele arve tellida koos registreerimisega. Selle aasta erinevus tasumisel on see,et osalustasu on ühene kõigile olenemata osavõtu päevade arvust või tundidest.

Meeldib 1