Tartu Maarja koguduse hoovis saab alates sellest pühapäevast kuulata jõulujutte

Tartu Maarja koguduse hoovis saab alates sellest pühapäevast kuulata jõulujutte

Tartu Maarja koguduse hoovis saab linnarahvas pühapäeviti kuni jõulupühadeni kuulata jõulujutte tuntud inimeste esituses. Sissepääs on prii, aga osalejatel on võimalik teha annetus Tartu Maarja kiriku taastamise heaks.

Tartu Maarja kogudus on hoolitsenud, et tänavugi jaguks pühadetunnet ja rõõmu koosolemisest (Foto: Tartu Maarja kogudus)

Koguduserahvas jagab osalejatele kohapeal lahkesti kuuma teed ja sooje pleede, mille sisse jutu kuulamise ajal end mõnusasti kerida saab. Sündmusel tuleb kindlasti hoida omavahelist distantsi ja kanda maski, aga kel seda endal kaasas pole, saab kohapealt. Korraldajad loodavad, et koroonapuhangu tõttu esinejates muudatusi teha ei tule ja programmiga läheb plaanipäraselt.

Jõulujuttude kava:
29. november kl 12
: Loone Ots „Kui hea on külma käest tuppa minna ja miks mõned jõuluehted peavad oma kodumajja jääma“ lugeja enda raamatust „Lumise metsa rõõm ehk kuidas Sass ja Laura kuuske toomas käisid“. Loone Ots on Tartu Maarja koguduse kauane liige;
6. detsember kl 12: Ain Mäeots „Väike külmapoiss, kes maalis värvidega“ Miloš Macoureki raamatust „Muinasjutte“ Leo Metsari tõlkes;
13. detsember kl 12: Merilin Kirbits „Metsakeste päev“ Juhan Jaigi raamatust „Pombi ja Üdsimärdi nõiad“;
20. detsember kl 12: Marko Mäesaar „Kingid ja Viru värav“ ja „Jõuluõhtu“ Loone Otsa raamatust „Taaveti meheteod neetud külas“.
***

Ja lõpuks veel üks jutt laste jõuluvaheaja alguse puhul!
Kolmapäev, 22. detsember kl 16: Merle Jääger, „Jõulud kodus“ Jüri Parijõgi raamatust „Jõulud, jõulud!“.