Jeffrey Huseby tunneb rõõmu koostöö viljadest Sakus ja Mustamäel

Jeffrey Huseby tunneb rõõmu koostöö viljadest Sakus ja Mustamäel

Norra Misjoniseltsi endine peasekretär Jeffrey Huseby (Foto: Norra Misjoniselts)

EELK koostöömedal antakse välispartneritele, kellel on luterlikul kiriku ees silmapaistvaid teeneid koguduste ülesehitamisel ning inimeste abistamisel. Lõikustänupüha jumalateenistusel 10. oktoobril tunnustati luterliku kiriku kõrge autasuga Norra Misjoniseltsi endist peasekretäri Jeffrey Huseby’d, kes aga ise pidulikul sündmusel osaleda ei saaanud. Medali võttis misjoniseltsi endise peasekretäri asemel Tallinna toomkirikus vastu Saku Toomase koguduse õpetaja, Norra misjonär Magne Mölster. Vahendame Jeffrey Huseby Eesti vendadele ja õdedele saadetud kirjalikku tervitust, mille tõlkis eesti keelde Saku koguduse õpetaja abikaasa Ave Mölster.

Norra Misjoniseltsi endine peasekretär, EELK koostöömedaliga autasustatud Jeffrey Huseby:

“Armu ja rahu teile Jumalalt, meie Isalt ja Issandalt Jeesuselt Kristuselt.

Suure alandlikkusega võtan vastu aumedali panuse eest NMS-i peasekretärina. Ma olin ainult vahendajaks koguduste ja kristlaste vahel Norras, ning koguduste ja kristlaste vahel Eesti luterlikus kirikus.

On alati olnud suur rõõm külastada Eesti lutrelikku kirikut. Ma olen külastanud peapiiskoppi Urmast, administratsiooni ja projekte, mida NMS on toetanud. Eriti tore oli jälgida kogudusi Mustamäel ja Sakus. Töö on kasvanud ja nüüd on kogudustel suurepärased kirikuhooned, kus tööd teha!

Tervitan teid ühe salmiga kirjast Filiplastele:

Ma tänan oma Jumalat iga kord, kui ma teid meenutan, alati igas oma palves teie kõigi eest rõõmuga tehes eestpalvet. Ma tänan Jumalat teie osaduse pärast evangeeliumiga esimesest päevast tänaseni
 ja olen veendunud selles, et see, kes teis on alustanud head tööd, lõpetab selle enne Kristuse Jeesuse päeva.

Lisa kommentaar