XIII juhatuseesimeeste konverentsil kogunevad koguduste eestvedajad

XIII juhatuseesimeeste konverentsil kogunevad koguduste eestvedajad

Meenutus 2018. aasta juhatuseesimeeste konverentsist. Küsimustele vastab EELK kantsler Andrus Mõttus. (Foto: EELK)

8.-9. oktoobrini 2021toimub Nelijärvel XIII juhatuseesimeeste konverents, kuhu on oodatud kõik koguduste juhatuste esimehed, aseesimehed ja juhatuste liikmed.

“Kirikute juures on murekohad sarnased ja koos arutades on neid ka kergem lahendada. Olen kindel, et tasub võtta see aeg ja tulla kohale ja tulla kindlasti mõlemaks kaheks  päevaks. See on suurepärane võimalus koguda teadmisi ning jagada mõtteid teiste koguduste juhtidega,“ ütles konverentsi üks eestvedajatest, Tallinna Püha Vaimu koguduse juhatuse esimees Ülle Gunin. Kuna konverentsil valitakse traditsiooniliselt 2020. aasta juhatuseesimees, palub Gunin kogudustel varakult mõelda ka oma võimalikele kandidaatidele.

Eelregistreerimine konverentsile kestab kuni 20. septembrini. Osalustasu on eelregistreerimise korral 60 € ja hilisemal registreerimisel 70 € .Hind sisaldab osalustasu, majutust ja söögikordi.

Ülle Gunin annab edasi ka konverentsi korraldajate palve: „Kuna üheks teemaks on meil kirikute  ja pastoraatide aiad ja kirikuaiad, siis palume kõigil tulijatel saata meilile ulle.gunin@eelk.ee fotosid koguduse aedadest ja peenardest, mis on abiks teematunni ettevalmistamisel“. Konverentsi ajakava on praegu veel täpsustamisel.

Meeldib 1

Lisa kommentaar