Lasnamäelastel on nüüd kauaoodatud hingekarjane

Lasnamäelastel on nüüd kauaoodatud hingekarjane

Tallinna Püha Vaimu koguduse Lasnamäe Püha Markuse osakoguduse abiõpetaja Kaido Petermann (56) seatakse uude ametisse Pae palvekojas 13. juunil kell 16 algaval jumalateenistusel, mida saab jälgida veebiülekande vahendusel (FB-live).

Kaido Petermann (fotol) alustas kirikutööd Kaarli koguduse kirikumehena ning hiljem töötas ta Kose ja Tuhala kogudustes vaimulikuna. Suurema osa oma vaimulikust tegevusest on ta teeninud kaplanina kaitseväes, piirivalves ja politseis (kokku üle 16 aasta), sealhulgas osalenud rahuvalvemissioonil.

Lasnamäe osakoguduse pere teeb tänavu kevadel külvitööd koos oma uue karjasega (Foto: Lasnamäe Püha Markuse koguduse koduleht)

Lasnamäe osakoguduse algatamise algusaastail detsembrist 2015 kuni 2018. aasta maini oli selle vaimulikuks soome misjonär Kai Petteri Lappalainen. Viimased kolm aastat hoolitsesid Pae palvekoja jumalateenistuste ja leeritöö eest emakoguduse, EELK Tallinna Püha Vaimu koguduse õpetajad Gustav Piir ja Eha Kraft. Kaido Petermann on nüüd kutsutud Püha Vaimu koguduse abiõpetajaks vastutama Lasnamäe töö üle. Suund on jätkuvalt iseseisva Lasnamäe Püha Markuse koguduse poole.

Vaata lisaks:

Lasnamäe Püha Markuse koguduse koduleht www.markuse.ee

 

Meeldib 1

Lisa kommentaar