Saku Toomase koguduse õpetajaks sai Magne Mølster

Saku Toomase koguduse õpetajaks sai Magne Mølster

Norra Misjoniseltsi misjonär Magne Mølster on Saku kogudust teeninud palju aastaid. Eile, 31. jaanuaril introdutseeris peapiiskop Urmas Viilma senise abiõpetaja Saku Toomase koguduse õpetajaks. Peapiiskoppi assisteeris Hageri koguduse õpetaja ja Lääne-Harju praost Jüri Vallsalu, kes oli senini Saku Toomase koguduse hooldajaõpetaja.

Saku Toomase koguduse õpetaja Magne Mølster (keskel) koos peapiiskop Urmas Viilma ja praost Jüri Vallsaluga ning viis Saku koguduse pere uut liiget (Foto: peapiiskop Urmas Viilma Facebooki leht)

Õnnitlema olid tulnud naaberkoguduste esindajad ja ka Saku vallavanem Marti Rehemaa, kes oma sõnavõtus rõhutas vajadust uus kirikuhoone inimeste ja aktiivse tegevusega täita, kirjutas peapiiskop Urmas Viilma oma Facebooki postituses. Kogudus kinkis tähtsa sündmuse puhul oma õpetajale hõbedast ametiristi – EELK õpetaja ametitunnuse.  

Jumalateenistusel tähistati ka ristimis- ja konfirmatsioonipüha, kus kogudusega liideti viis noort inimest. Saku koguduse liikmed paistavad paljude teiste koguduste seast silma oma liikmete noorusega.

Saku Toomase koguduse õpetaja Magne Mølster on päeva lõpuks selga tõmmanud pulloveri kirjaga “Saku” ja tänab oma Facebooki postituses heade soovide ja kingituste eest (Foto: Magne Mølsteri Facebooki leht)

Õnne ja õnnistusi õpetaja Magne Mølsterile, tema abikaasale Avele ja vahvale Saku Toomase kogudusele soovib ka e-Kirik!

Lisa kommentaar