Selle nädala “Kirikuelu” saates tuleb juttu Jumalaema abikaasast pühast Joosepist

Selle nädala “Kirikuelu” saates tuleb juttu Jumalaema abikaasast pühast Joosepist

Pühapäeviti kell 19.05 on Vikerraadio eetris saade “Kirikuelu”, mis vahendab kirikute, koguduste ja kristlike organisatsioonide tegevust ning uurib, mis on kiriku sõnum tänapäeva ühiskonnas. Saade aitab seletada kõike seda, mis näib kirikus kauge ja kättesaamatu.

Foto: Vikerraadio

“Kirikuelu” toimetaja on Meelis Süld. Ajutise Eestist eemalviibimise ajal aitab teda raadiotöös saate „Huvitaja“ toimetaja Krista Taim (pildil), kes kirjutab eeloleva pühapäeva saate tutvustuseks:

„On paastuaja viimane pühapäev ja seekordses saates kutsun teid kaasa mõtlema nii hingehoidu kui ka perekonda puudutavatel teemadel. Paavst Franciscus kuulutas käesoleva aasta püha Joosepi aastaks. Selle lihtsa mehe suurest südamest, julgusest ja otsusest sõltus ajalugu. Jumalaema abikaasast, kiriku kaitsjast kõigi tööliste kaitsepühakust ja tema sõnumist ka meile räägib Eesti Rooma Katoliku kiriku piiskop Philippe Jourdan.

Kuidas toetavad hingehoidjad lahkujaid, nende lähedasi ja meedikuid, sellest räägib Põhja Eesti Regionaalhaigla hingehoidja, sotsiaalministeeriumi vanemkaplan Katri Aaslav -Tepandi.

Hannes Hermaküla aga tutvustab järjekordset kristlikku muusikut, Neal Morset.“

“Kirikuelu” vahendab kirikute, koguduste ja kristlike organisatsioonide tegevust ning uurib, mis on kiriku sõnum tänapäeva ühiskonnas. Saade aitab seletada kõike seda, mis näib kirikus kauge ja kättesaamatu.

“Kirikuelu” toimetaja on Meelis Süld. Tema äraolekul asendab teda hea kolleeg, saate „Huvitaja“ toimetaja Krista Taim.

Kuulake pühapäeviti kell 19.05.

Lisa kommentaar