Tartu Maarja kirik kogub annetusi Maarjalaadal

Tartu Maarja kirik kogub annetusi Maarjalaadal

Tartu Maarja kiriku taastamise nimel on ühendanud jõud koguduseliikmed, vaimulikud, linnajuhid kui ka särtsu täis vabatahtlikud. (Foto: Tartu Maarja koguduse Facebooki leht)

Tartus 11. septembril toimuval Maarjalaadal on Küüni tänava telgis esindatud ka Tartu Maarja kogudus, kes tutvustab huvilistele kiriku renoveerimise plaani ning järgnevaid ehitustegevusi. Iga inimene saab kiriku edenemisele kaasa aidata, ostes 2-eurose loteriipileti. Auhindadeks on koguduseliikmete käsitöö.

“Maarja kirik ei ole lihtsalt hoone, me ehitame kogukonnakirikut. Seejuures võib igaüks olla kirikuehitaja, panustades kas annetuse või vabatahtliku tööga. Meil on aja jooksul olnud palju vabatahtlikke, kes ei ole koguduse liikmed” selgitas Tartu Postimehele Tartu Maarja Kiriku SA juhataja Silvia Leiaru. Praegu on kirikus käimas torni ja tornitipu ehitustööd. Kogudus on õnnelik, et alates hanke välja kuulutamisest juurde kogutud annetused võimaldavad ka kiivri osa välja ehitada. Eriline tänu kuulub Tartu linnale, kes on Maarja kiriku taastamise suurim toetaja.

Lisa kommentaar