Urmas Nageli audioluulekogusse on koondatud tema 20 aasta looming

Urmas Nageli audioluulekogusse on koondatud tema 20 aasta looming

EELK Räpina koguduse õpetaja Urmas Nageli (pildil) audioluulekogu „Emajõkke kirjutatud meri“ on ilmunud ilma suurema kärata. Kogumik nägi ilmavalgust juba möödunud (koroona)aastal, mil vaimulik tähistas oma 60. sünnipäeva.

Pidulik esitlus laseb ennast veel oodata ja lükkub viirusvaesemasse aega. See ei takista aga huvilistel vaimulikukuues luuletaja ja laulja loominguga tutvumast. Audioluulekogu „Emajõkke kirjutatud meri“ saab osta Tartu Pauluse raamatupoest, Tartu Jaani kiriku poest, Räpina kirikust ja autorilt.

Foto: erakogu

Mälupulgale salvestatud kogumikku on koondatud valdavalt autori viimase 20 aasta looming, mõned värsid pärinevad 1980ndate algusest. Luuletusi loeb autor Urmas Nagel ise, muusika autor on Karl Nagel, kogumiku kujunduse ja fotode autor on  Monica del Norte. Audiokogu väljaandmisel toetas autorit Räpina Kultuurkapital.

Kogu tsüklid (I Tartu on jõelinn), (II Meri tõuseb suuni), (III Järelväes), (IV Ajad ja armud), (V Taevatrepp ja teised astmed) järgivad tinglikult autori elukäiku.

Urmas Nagelilt on veel ilmunud: 2010. aastal autorilauluplaat „Kirgmaastik“ koos Sakarias Leppikuga; 2015 vaimulike harjutuste plaat „Vaikuse rännakud“ koos Vaikuse Sõprade kogukonnaga.


Loe lisa:

Meeldib 1

Lisa kommentaar