12.-19. juunini viivad kõik teed ja rajad Mustamäe kirikupäevadele!

12.-19. juunini viivad kõik teed ja rajad Mustamäe kirikupäevadele!

Kirikupäevad “Usk, lootus, armastus” algavad pühapäeval, 12. juunil ja lõpevad nädala pärast pühapäeval, 19. juunil. Kristlikku usku, kultuuri ja koguduste igapäevaelu tutvustav meeleolukat teemanädalat korraldavad EELK Maarja Magdaleena kogudus, EELK Misjonikeskus, Mustamäe Kristlik Vabakogudus, EMK Tallinna Lootuse kogudus ja EKNK Vineyard Tallinna kogudus, kaasa löövad nii vaimulikud kui ilmikud mitmetest EELK kogudustest üle Eesti.
Kirikupäevade hea energia on mõeldud jagamiseks tervele kogukonnale ning igas eas osalistele – üritusi on aju treenivast konverentsist sportliku jalutuskäiguni, aktiivsetest töötubadest nauditavate kontsertideni; leidub võimalust osalisena kuulata, vaadata ja kaasa mõelda, aga ka ise oma talentidega rahva ette astuda. Kirikupäevade avajumalateenistuse ja teemanädalat lõpetava kontsertjumalateenistuse vahele mahub mitmeid eriilmelisi jumalateenistusi, palvusi ja ka palverännak Mustamäel.

Kirikupäevade raames saab kindlasti vastused küsimustele:
Mis on kristliku usu põhisõnum?
Miks on kirikud olulised kogukonna keskel?
Milline on kristlik lootus ja kuidas mina saan selles lootuses elada?
Kuidas saame armastada Jumalat ja inimesi enda ümber?
Mida annab mulle kirikusse kuulumine ja kuidas ma sellest osa võiksin saada?

Täpsema ülevaate Mustamäe kirikute päevade raames toimuvast annab äsja valminud sündmuste kava. Eelseisvaid üritusi ja nende korraldajaid tutvustab ka Mustamäe Maarja Magdaleena koguduse Facebooki leht, samuti jagame uudiseid e-Kirikus.

Kirikupäevade õnnestumiseks kulub ära heade annetajate abi. Oma panuse saab anda:

EELK Mustamäe Maarja Magdaleena kogudus
Luminor pank, konto: EE311700017002962090 või
LHV pank, konto: EE757700771000677814
Selgitus: Kirikupäevad 2022

Lisa kommentaar