Aasta noortetöö tegija Mattias Haameri silmad paneb särama korraldamistöö

Aasta noortetöö tegija Mattias Haameri silmad paneb särama korraldamistöö

Aasta noortetöö tegija 2021 Mattias Haamer

Tänavu pälvis teiste seas kiriku tunnustuse Põltsamaa koguduse noortetöö juht Mattias Haamer, kes sai Aasta noortetöö tegija 2021 tiitli.

Kas tunnustus tuli üllatusena? „Jaa, väga. Midagi taolist ei osanud küll oodata ja kindlasti annab see indu ja jõudu tulevikuks juurde,” sõnas Mattias Haamer ajalehele Põltsamaa Valla Sõnumid. Noortega suheldes ja üritusi korraldades on Mattias leidnud, et kristluse kohta tehakse sageli liialt ennatlikke järeldusi. „Oma tööga saangi ma enda sisemist missiooni täita. Pealegi arendab ürituste korraldamine tublisti juhtimis- ja sotsiaalseid oskusi, mis kuluvad kõikjal marjaks ära,” põhjendas noormees, miks korraldamistöö tal silmad särama paneb.
Igapäevaselt töötab Mattias Tartu Pastoraadis. Kristlikus keskuses tähendab see kalendri- ja projektipõhiste ürituste, konverentside, aga ka noorteõhtute ja laagrite korraldamist. Lisaks mängib Markuse elus suurt rolli muusika. Ta on mänginud erinevates orkestrites klassikalist muusikat, teinud bändi, proovinud popmuusikat.

Palju õnne ja õnnistust ka e-Kiriku toimetuse poolt!

Lisa kommentaar