Eesti Kirik 26.01.2022

Eesti Kirik 26.01.2022

Eesti Kirik 26.01.2022

Eile algas Nelijärvel vaimulike konverents, seal kõneldust saab pikemalt lugeda alles järgmise nädala lehest. Küll on lehes konverentsil ühes töötoas kõneks olnud Piibli tõlkimise teema ja sellest on kirjutanud teoloogiadoktor Randar Tasmuth.  

Eestis on raamatukogudel pikk ajalugu. Oma raamatukogu on mõnelgi EELK kogudusel, kristliku sisuga raamatuid on aga märksa enamatel. Uurisime, kas need raamatud leiavad ka kasutust. 

Uurime, kuidas kogudused elektrihinna tõusuga hakkama saavad. Urvaste kogudus on rajanud oma katlamaja, Räpina kogudus aga saanud abi sotsiaalministeeriumilt ja Eesti Energia on andnud loa paketti vahetada.

Lehe keskne lugu on pühendatud mõne aasta eest igavikuteele läinud emeriitpeapiiskop Andres Taulile.

Kolumnis kirjutab Vootele Hansen reeglitest spordis ja riigivalitsemises ning ütleb, et mõlemal puhul on oluline ausus.

Jutluse on lehele kirjutanud õpetaja Aare Kimmel, juhtkirja vanglate peakaplan Tanel Meiel ja nädala ringvaate Liina Raudvassar.

Sel nädalal on lehes ka hingehoiuveerg ja selle on kirjutanud Andrus Lukas, kes soovitab, et me oleks paremad ja osavõtlikumad kuulajad.

Lugeda saab misjonär Liisa Rossist, sellest, et Enn Auksmann koostab vaimulikele suunatud jutluse abimaterjale, aga ka 1940. aasta jaanuari sündmustest ning muustki.

Meeldib 1

Lisa kommentaar