Kiriku ilmiktöötegijad kogunevad Nelijärvel

Kiriku ilmiktöötegijad kogunevad Nelijärvel

Juhatuseesimeeste konverentsi üks eestvedajaid Ülle Gunin (vasakul) konverentsil osalejaid abistamas (Foto: Eesti Kirik)

7.-8. oktoobrini 2022 toimub XIV juhatuseesimeeste konverents Nelijärve puhkekeskuses, kuhu on oodatud kõik  juhatuste esimehed, aseesimehed ja juhatuse liikmed.  

Tallinna Püha Vaimu koguduse juhatuse esimees Ülle Gunin innustab ringkirjas koguduste eestvedajaid sündmusel osalema:
„Covid-19 oma haaradega on jätnud jälgi meie kõigi toimingutes ja tegevustes. Tore oli, et eelmisel aastal saime koos olla ja oli palju uut rahvast meiega liitunud. Mured pole kuskile kadunud ja neid tuleb aina juurde. Kindel on aga see, et tasub võtta see aeg ja tulla kohale ja tulla kindlasti mõlemaks kaheks  päevaks. See on suurepärane võimalus koguda teadmisi, jagada mõtteid teiste koguduste juhtidega ja lihtsalt olla osaduses.“

Traditsiooniliselt valitakse konverentsil koguduste eestvedajate seast ka Aasta juhatuse esimees. Tiitli saaja on inimene, kes hoolib nii oma koguduse, kogukonna kui Eestimaa käekäigust ning kelle südamehoiakut näitavad ka paljud teod.

Lähem info konverentsi ja osalemistasu kohta asub EELK siseveebis, eelregistreerimine kestab kuni 20. septembrini. Osalustasu on eelregistreerimise korral 60 € ja hilisemal registreerimisel 70 € .

Lisa kommentaar