“Palvetage turvalisuse pärast mitte ainult Ukrainas, vaid kogu maailmas!”

“Palvetage turvalisuse pärast mitte ainult Ukrainas, vaid kogu maailmas!”

Pilt: https://www.facebook.com/gelcukraine/, “Maša risujet”.

Värske infoga sõjategevuse arengust saab end kursis hoida Ukraina Saksa Evangeelse Luterliku Kiriku Facebooki uudisvoo abiga, kuhu igapäevaselt tehakse uusi postitusi.

“Putini väed ründasid Energodaris tuumajaama ja provotseerisid metsatulekahju. Veel üks kord: maastikupõleng TUUMAJÕUJAAMAS! Au Jumalale ja elektrijaama personali professionaalsus, et ökokatastroofi ei toimunud. See on hullumeelsus…” seisab täna, 4. märtsil tehtud postituses. Lõpus seisab: “Palvetage turvalisuse eest mitte ainult Ukrainas, vaid kogu maailmas!”

Ukraina luterliku kiriku piiskop Pavlo Shvarts tõdes eile, 3. märtsil tehtud videos kaheksa päeva kestnud sõjategevuse järel, et see on toonud palju kannatusi mõlemale poolele ning neid inimesi tuleb üha juurde. Videos palus piiskop taas kord kõigil teha eestpalveid sõjas kannatavate inimeste ja rahu pärast. Agressorit tuleb aga nimetada agressoriks ja ohvrit ohvriks, on piiskop Shvartsi sõnum.

Sõsarkiriku Facebookis jagatakse lugusid elust sõjakoldes ka inimeste omavahelistel vestlustel põhinevate joonistuste vormis. Viide kunstnikule: https://www.instagram.com/masha_risuet/

Lisa kommentaar