Veebruarikuu “Loodud sõna õhtul” on külaline Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart

Veebruarikuu “Loodud sõna õhtul” on külaline Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart

Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart (Foto: Meeli Küttim, Tallinna Jaani kiriku ja koguduse Facebooki leht)

Esmaspäeval, 7. veebruaril kell 18 astub „Loodud sõna õhtul“ Tallinna Jaani kirikus rahva ette Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart. Jutuajamist suunab õhtujuht Janek Mäggi. Orelil esitab vahepalu organist Tiia Tenno ja trompetit mängib Neeme Ots. Üritus on tasuta.

Õhtujuht ja Kirikufondi üks eestvedajaid Janek Mäggi tutvustab Tallinna Jaani kiriku ja koguduse Facebooki lehel vestlussarja seekordset külalist:

„Oluline on see, Mihhail Kõlvart on väga palju toetanud kirikute arengut Tallinnas: nende renoveerimist, kordategemist. Aga mitte ainult seda. Ta on olnud väga heatujuline ja heatahtlik linnapea eri konfessioonide suhtes. Linn, mis tahab olla elus, areneda, kasvada, peab hoolitsema oma kodanike vaimse tervise eest. Mina arvan, et Mihhail Kõlvart on seda väga peenetundeliselt teinud ja see, mida ta on Tallinna kirikute püsimajäämise eest seistes korda saatnud, on muljetavaldav.

Ma usun, et tal on palju öelda – mitte ainult nendele, kes kirikus käivad, vaid ka nendele, kes on kirikust väljas ega saa lõpuni aru, miks on kirikuid vaja.“

Möödunud aasta lõpus anti Tallinna Jaani koguduse poolt tänurist nii kirikute toetamise eest seisnud Mihhail Kõlvartile kui ka sisukate vestlusõhtute korraldajale Janek Mäggile. 

Loe ja vaata lisaks:

Linnapea Mihhail Kõlvart: iga kirik on vaimse elu keskus, Pealinn 17.12.2019

Lisa kommentaar