Ajalehe Eesti Kirik veebileht sai uue kuue

Ajalehe Eesti Kirik veebileht sai uue kuue

Kaadripilt Eesti Kiriku uuelt kodulehelt

“Eesti Kiriku uus digileht on avanenud! Tänu olgu Jumalale, kõigile annetajatele, kes kirikulehe 100. juubeli puhul panustasid uue kodulehe tegemisse ja uue digilehe arendajatele Irina ning Nikita Ivanovile (OÜ Vimo)! Jõudku kirikuelu uudised ja kõik, mida kirikuleht oma lugejatele pakub, uue ja värskema ilmega meie lugejateni ja rõõmustagu silma ning meeli!”

Nii vahendab uudist ajalehe Eesti Kirik uuenenud kodulehe valmimisest ajalehe toimetus sotsiaalmeedias.

Suur töö on tehtud, kuid siiski pole kõik postitused uuel kodulehel veel täiuslikud, hoiatab toimetus. Seda eelkõige illustratsioonide osas. “Kuna toimetus soovis kogu ajalehe varasema arhiivi uude digilehte üle kanda, siis on võimalik kohata laialivalguvaid fotosid vanadel postitustel või siis on pandud ilus loodusvaade postituse tunnuspildiks, kuna vana foto ei vasta uutele nõudmistele. Kõik uued postitused, mis tänasest toimetus hakkab tegema, arvestavad uusi nõudeid. Palume varuda kannatlikkust kui esineb tõrkeid või mõni asi veel ei tööta täiuslikult!”

Jaanuaris avaneb ka ajalehe Eesti Kirik digitellimuste tegemise võimalus. See tähendab, et kodulehele lisandub tulevikus sisu, mis on loetav ainult tasulise tellimuse vormistanud ja sisselogitud lugejatele. Esialgu aga on digileht siiski uudistamiseks ja tutvumiseks avatud kõigile. Ka digitellimuste avanedes jäävad osad postitused kõigile tasuta kättesaadavaks. Toimetus lubab täpsemat infot digitellimuste kohta jagada juba jaanuaris.


Vaata ka:

Meeldib 1

Lisa kommentaar