Eestpalvekogudused kutsuvad teisigi palvesillaga ühinema

Eestpalvekogudused kutsuvad teisigi palvesillaga ühinema

Foto: Pedro Lima, Unsplash

Teisipäevaks, 24. jaanuariks oodatakse märguannet neilt kogudustelt, kes soovivad liituda tänavu seitsmendat aastat toimuva eestpalvekoguduste palvesillaga. 2022. aastal olid eestpalve osaduse kaudu seotud 42 kogudust.

“Palve võiks olla meid ühendavaks sillaks ja tuttavaks teha ühe teise koguduse elu ja inimestega. Kokku hoides ja koos palvetades on kindlam ja rõõmsam olla ning üheskoos Issandat teenida,” ütles ettevõtmise selgituseks ettevõtmise algataja, misjonär Helene Toivanen.

Eestpalvekoguduste algatuses osalejad jagatakse loosi teel paaridesse – seeläbi saab iga kogudus endale eestpalvekoguduse, kelle eest aasta jooksul palvetada. Algatuses osalenud kogudused saavad korraldada ka muud ühistegevust, näiteks suviseid terve koguduse või eakate väljasõite teineteise juurde, ühiseid lastelaagreid vms. Toivanen märgib siiski, et olulisim on teineteise eest palvetamine. “Selleks on hea, kui aeg-ajalt teiselt koguduse vaimulikult küsime, mis on just praegusel hetkel tema koguduse elus need teemad, mille oma koguduse ühises palves Jumala ette saame tuua.”

Eestpalvekoguduste algatuses osaleda soovijatel palutakse oma soovist teada anda 24. jaanuariks aadressil helenetoivanen@gmail.com.

Loe lisaks:

 

Lisa kommentaar