Kirikupäev ja vaimulik laulupidu Viljandis 2024

Kirikupäev ja vaimulik laulupidu Viljandis 2024

Järgmise aasta juuni lõpus, 27.-30. juunil 2024. aastal toimub Viljandis kirikupäev ja vaimulik laulupidu.

Kooride registreerimine on juba lõpusirgel, kui aga keegi veel soovib olla suurest peost osaline, siis saab veel liituda kuni 1. oktoobrini, täites registreerimislehe ja saates selle e-postiga aadressile kirikupaev@gmail.com.

Registreerimislehe leiate siit: https://kirikupaev.eelk.ee/laulupidu2024/registreerimine/

Kogu repertuaari puudutav info on leitav sündmuse kodulehel kirikupaev.eelk.ee.

Peo korraldajatelt on uuritud, kas kehtib ka minimaalse koori suuruse nõue 16 inimest. Sellist alampiiri määratud ei ole! Peamine, et vastavat repertuaari laulda saab. Seega, ka ansamblid on peole teretulnud!

Suursündmuse korraldajad ootavad EELK koguduste aktiivset osalust, et toimuv poleks ainult laulupidu, vaid just nimelt KIRIKUpäev. On kogudusi ja praostkondigi, kellel on oma tooted – neidki on võimalik kirikupäeval pakkuda, tutvustada ja müüa. 

Reede õhtul ja laupäeval on kavas mitmeid loenguid, vestlusgruppe jm, mida on huvitav kuulata nii vaimulikel kui lihtsatel koguduste liikmetel: kõik on teretulnud nautima Viljandi külalislahkust. Muidugi on kavas ka palvused ja jumalateenistus.

Kirikupäeva ja Laulupeo SA juhataja Tuuliki Jürjo sõnul tekib kindlasti võimalusi ka muudel muusikagruppidel või solistidel panustada, kas kirikutelgis, palvustel või muudes programmides, mis täpsustuvad hiljem.

Lisateavet saab Tuuliki Jürjolt telefonil 5590 7952 või e-posti aadressil kirikupaev@gmail.com.

Meeldib 2

Lisa kommentaar