Otepääl ja Pühajärvel toimub kirikumuusikute konverents ja tähistatakse EELK Kirikumuusika Liidu aastapäeva

Otepääl ja Pühajärvel toimub kirikumuusikute konverents ja tähistatakse EELK Kirikumuusika Liidu aastapäeva

Kirikumuusikute konverents 2023 toimub 27.-28. oktoobril Otepääl ja Pühajärvel. Majutus ja konverentsi ettekanded on Pühajärve spaahotellis, jumalateenistus ja lõppkontsert on Otepää kirikus või talvekabelis.

Esimene konverentsipäev algab kell 11.00 jumalateenistusega. Selle järel fotografeerime ning siirdume Pühajärve spaahotelli, kus jätkame vastavalt programmile. Helika Gustavson-Rätsep toob meieni huvitavaid fakte Kirikumuusika Liidu 30-aastasest ajaloost. Ettekande unest peab psühholoog Kene Vernik ning projekte õpetab kirjutama Miina-Liisa Kuusemaa. Kogu konverentsi vältel laulame uusi laule, mis on Lauluraamatusse valitud. Reede õhtu lõpetab õhtupalvuse järel ühine vestlusring, mida modereerib Eve Padar.

Laupäeval toimuvad kõigepealt hommikupalvus ning ühine töötuba psalmilaulust, mida juhendab Tuuliki Jürjo. Edasi jagunevad osavõtjad kaheks: organistid sõidavad Kanepi kirikusse ning koorijuhid jäävad samasse konverentsisaali. Organistide töötoa teemaks on rahvakoraalide ja rütmimuusika saatmine orelil, rahvakoraalide saatmist juhendab Kaisa Kuslapuu. Koorijuhid saavad üheskoos harjutada Viljandi vaimuliku laulupeo 2024 laule, juhendavad üldjuhid. Kell 12.30 on lõuna. Kell 14 algaval lõppkontserdil laulavad Valga praostkonna kollektiivid. Konverents lõpeb orienteeruvalt kell 15.30.

Osavõtumaks eelregistreerimisel kuni 20. septembrini on soodushinnaga 60.- eurot (2 päeva). Alates 21. septembrist saab registreerida ainult üheks päevaks: osalemine 27.10 maksab 40.- eurot ja osalemine 28.10 maksab 30.- eurot. Tasuda saab arve alusel. Arve tasumise osas soovitame pöörduda oma koguduste/praostkondade poole.

Konverentsi täispaketi hinna sisse kuulub: kogu konverentsi programm, ööbimine kaheses toas, sauna- ja veekeskuse külastus, buffet-hommikusöök, 2 lõunasööki, kohvipaus, õhtusöök ja tort.

Ühepäevase paketi hinna sisse kuulub: 

27.10 konverentsi programm (v.a. spaa külastus), kohvipaus, lõuna ja õhtusöök

28.10 konverentsi programm, lõuna, tort

Registreerida saab siit: https://eelk.ee/km_konverents/

Info ja küsimused:
kirikumuusikaliit@gmail.com või telefonil 55902059.


Vaata ka:

Lisa kommentaar