Paneme koos Suure-Jaani kirikule uue kivikatuse!

Paneme koos Suure-Jaani kirikule uue kivikatuse!

“Jätkub suur ja põhjalik töö kiriku pikihoone vana katuse all – proteesid, proteesid, proteesid… Pea täies ulatuses tuleb vahetada talade otsad, raamtalad ja teha muu vajalik,” kirjeldab Suure-Jaani koguduse õpetaja Hedi Vilumaa oma Facebooki lehel. Katusetöödega ei kannata kauem oodata: “Mõni oluline koht on tõsiselt kahjustunud või ositi juba hävinud, vana puitkatus on nagu suure sõela põhi ja praeguste tugevate sadudega jõuab vihm ka kirikusaali. Peagi seisab ees katusekatte vahetus – kivid ootavad üles saamist. Väga on vaja abi ja toetust – jagage postitust ja pange nüüd õlad alla!Katusepanek ei kannata kauem oodata: “Mõni oluline koht on tõsiselt kahjustunud või ositi juba hävinud, vana puitkatus on nagu suure sõela põhi ja praeguste tugevate sadudega jõuab vihm ka kirikusaali.”

Peagi seisabki ees katusekatte vahetus – kivid ootavad üles saamist. Koguduse õpetaja kutsub üles: “Väga on vaja abi ja toetust – jagage postitust ja pange nüüd õlad alla!”

Annetada saab kirikus või pangas:

EESTI EVANGEELSE LUTERLIKU KIRIKU SUURE-JAANI JOHANNESE KOGUDUS

SEB EE941010302008924009

Swedbank EE772200221058655147 või EE442200221076401988

Märksõna “Katus”

Kogudus tänab südamest kõiki neid, kes on katuse restaureerimiseks annetusi teinud. Kiriku katuste restuareerimise toetajate nimed kantakse tänutahvlile!

Lisa kommentaar