Tervikliku Tervenemise Teenistus liidab kristlikke kogudusi

Tervikliku Tervenemise Teenistus liidab kristlikke kogudusi

Hetk teenistuselt (Foto: kuvatõmmis videoülekandest)

30. aprilli õhtul kogunes Tartu Pauluse kirikus toimunud Tervikliku Tervenemise Teenistusele sadu inimesi erinevatest kogudustest.

Tallinna Nõmme Baptistikoguduse pastor Veikko Võsu ja sealne juhatuse esimees Vaido Palmik on alates 2021. aasta jaanuarist korraldanud palvekoosolekuid, mille nimetus Tervikliku Tervenemise Teenistus ehk TTT viitab sellele, et inimene peab tervenema terviklikult – uueks peab saama nii ihu, hing kui vaim. Kuigi füüsiline tervis on selles maailmas oluline, on igaviku jaoks tähtsamad uuestisünd ja Püha Vaimuga täitumine.

Teenistusel kõnelesid Vaido Palmik, Allar Känd, Veikko Võsu, Kristjan Luhamets, Sven Ehavald, Siret Sepper ja Kairi Palmik. Oma tunnistust jagasid Gerly Elbrecht ja Tõnu Laikre. Muusikat tegid Mart Metsala, Mihkel Metsala, Tõnu Laikre, Rael Laikre, Raimondo Laikre, Janeli Kuusk, Anneli Rand, Paul Daniel, Kristofer Petermann, Jordan Laikre ja Andre Laikre. Korraldatud oli ka sünkroontõlge vene keelde.

Teenistus oli reaalajas jälgitav YouTube’is, samuti kandsid seda otse üle Pildiraadio ja Taevas TV7. Kaasa oli võimalik võtta palverätte ning teenistuse lõpus said kõik soovijad käia eestpalvel. Võimalust kasutati hoolega. Lisaks koguti suur hulk kirjalikke palveid, mille pärast ühiselt Jumalat paluti. Palvesoove oli võimalik edastada ka interneti teel.

Sama päeva hommikul oli TTT ka Antsla baptistikoguduse palvemajas.

Loe lisa:

Meeldib 2

Lisa kommentaar