Usuteaduse instituudi lõpetas 13 üliõpilast

Usuteaduse instituudi lõpetas 13 üliõpilast

Usuteaduse instituudi tudengid koos rektor Marko Tiitusega UI sisehoovi lävel. (Foto: Ulvar Kullerkupp)

Täna oli EELK Usuteaduse Instituudi pidulik lõpujumalateenistus Tallinna Piiskoplikus Toomkirikus. Diplomi said tänavu 13 bakalaureuse- ja magistriõppe tudengit ja üks kirikumuusika osakonna õpilane.

Magistrikraadi said Egert NikolajevskiMarek Alveus ja Aili Ilves, rakenduskõrghariduse diplomi aga luterliku teoloogia suunal Kristjan PajuAnn TammeRita Rae ja Ülle Jõudvald; hingehoiu erialal Aare Rüütel ja Andrus Lukas; õigeusu teoloogia suunal Andrus Noorhani. Kristliku kultuuriloo õppekava on sooritanud Tarmo LilleojaHeidi Reimann ja Katrin Johanson. Kirikumuusikaosakonna D taseme kursuse on läbinud Tiiu Silver.

Palju õnne ja õnnistust kõigile lõpetajatele ka e-Kiriku toimetuse poolt!

EELK Usuteaduse Instituudi usuteaduskonna tasemeõppes saab õppida  rakenduskõrgharidusõppes usuteaduse õppekaval (vastuvõtu info) luterliku teoloogia, hingehoiu ning õigeusu teoloogia erialal ja magistriõppes usuteaduse õppekaval (vastuvõtu info) usuteaduse ning diakoonia ja hingehoiu erialal.

Magistriõppes saab õppida kristliku kultuuriloo õppekaval (vastuvõtu info).

Usuteaduskonna õppemaksuinfo on leitav siit.

Tasemeõppele lisaks pakub Usuteaduse Instituut täiendõppe võimalusi pastoraalseminaris vaimuliku kutse omandamiseks (diakonikoolitus, preestrikoolitus) ja kirikumuusika osakonnas enesetäiendamiseks kirikumuusika alal (Eelkursus, D-kursus, C-kursus)

Vastuvõtuinfo kirikumuusikaosakonda on leitav siit.

Täiendusõppe osakonna täienduskoolituskursused on mõeldud enesetäiendamiseks järgmistes valdkondades: hingehoid, diakoonia, teoloogia, vaimulik amet, kogudusetöö jm.

Lisa kommentaar