Leeritunni saatesari sai järje – lõpuks ometi!

Leeritunni saatesari sai järje – lõpuks ometi!

Peapiiskop Urmas Viilma ja õpetaja Jaan Tammsalu valmistasid järje 2013. aastal Tartu Pereraadios pooleli jäänud „Leeritunni“ saatesarjale.

Initsiatiiv audioleeritundide sarja lõpuleviimiseks tuli Urmas Viilmalt, kes saateid alustades oli Tallinna Toomkoguduse õpetaja, vahepeal saanud aga peapiiskopiks, nentis õpetaja Jaan Tammsalu Tallinna Jaani koguduse Facebooki lehel.

2012. ja 2013. aastal salvestatud ja kuulajate lemmikuks saanud saatesarjas oli seni puudu viis olulist leeritundi. Värsketes saadetes on juttu kiriklikest sakramentidest, nagu ristimine, piht ja armulaud, kiriklikest ametitalitustest ja kiriku toimimisest ning toimetulekust.

Saateid saab kuulata aadressilt: http://www.pereraadio.ee/uus/index.php?option=com_content&view=article&id=1229%3Aleeritund&catid=21%3Aarhiiv&Itemid=1&fbclid=IwAR2pNEb3W3iHhKSySn6cotBddJu9323oNpGV7tZlPFD6Kd8JVDk3g95eHxU. Leeritunnid on kõigile kuulamiseks ja kasutamiseks täiesti priilt. Neid kuulates saab lihtsalt teadmisi täiendada, aga ka mõnel veebipõhisel leerikursusel osaleda, kus saated on õppematerjaliks.