mTaskuga annetamine on nüüd veelgi mugavam

mTaskuga annetamine on nüüd veelgi mugavam

Aitäh annetajatele!

Nutitelefoniga mTasku kaudu annetuse tegemine on nüüd tehtud sama lihtsaks nagu helistamine või sõnumi saatmine. Kui mTasku äpp on telefonis alla laetud, pole nüüdsest vaja enam QR-koodi leida ja skanneerida – piisab, kui loetelust kogudus välja valida ja sobiva suurusega makse kinnitada. Annetus jõuab hetkega otse koguduseni, ilma et sellega kaasneks annetuse saaja või annetaja jaoks lisakulusid või mahaarvamisi. Küll aga saab tänu isikustatud annetusele kasutada maksusoodustust.

mTasku eelis pangakaardiga või pangalingiga maksmisele on kiirus ja mugavus, sest sel puhul pole vaja eraldi internetipanka siseneda ega pangaandmeid sisestada. Piisab vaid, kui  valida enda mobiilis koguduse nimi, keda on soov toetada, leida valikust sobiv summa ja makse kinnitada.

Koguduseliikmete jaoks on m-Tasku rakendus püsiannetuse kõrval mõistlik ja mugav viis ka liikmemaksu tasumiseks. Rakendust kasutades saab koguduseliige oma kohustuse täita enda jaoks mugavas kohas ja ajal ning ühtlasi kasutada maksusoodustust, sest makse on isikustatud.

Inimestel, kes soovivad anda omapoolse panuse kirikute kordategemisse ja kultuuriväärtuste säilimisse, on lisaks kogudustele võimalus kas panga püsikorraldusega või mTasku kaudu toetada Kirikufondi tegevust; lähem info fondi tegevuse kohta: kirikufond.ee.

Kasutaja jaoks mugaval mTasku rakendusel on üha laiemad kasutamisvõimalused nii poodides, teenindusasutustes kui ka annetuste tegemisel. Rakenduses saab hoiustada kõiki igapäevaseks tegevuseks vajalikke kaarte: pangakaardid, kliendikaardid, Ühiskaart, kinkekaardid jmt. Maksmine mTasku kaudu on turvaline: pangakaartide andmed salvestatakse sarnaselt pangatehingutele, kõik tehingud on krüpteeritud ning nähtavad ainult rahakoti omanikule.


Vaata ka: