Tallinna Kaarli kiriku pühitsemise aastapäevaks saab valmis mahukas jutlustekogu

Tallinna Kaarli kiriku pühitsemise aastapäevaks saab valmis mahukas jutlustekogu

2020. aasta advendiaja neljandal pühapäeval tähistab Tallinna Toompea Kaarli kogudus oma esimese kirikuhoone 350. ja praeguse pühakoja 150. pühitsemise aastapäeva. 20. detsembril ilmub Kaarli kogudust teeninud vaimulike jutlustekogu “Su palve viirok tõuseb taeva poole tänus. Kaarli kogudust aastatel 1863–2020 teeninud vaimulikud ja nende jutlused” (488 lk, Tallinn, 2020). 

Foto: Tallinna Toompea Kaarli kogudus

Raamatusse on kogutud valik koguduse vaimulike jutlusi, mis on peetud nii Kaarli kirikus kui ka mujal Eestimaa kirikutes. Samuti saab lugeda proovijutlusi ning toonases ajakirjanduses ilmunud mõtisklusi, kõnesid ja luulet. Lisaks leiab veel Kaarli koguduse vaimulike eluloolisi andmeid, saab rohkem teada nende haridusteest ja teenistuskäigust, teistest ametitest ja kuulumisest erinevatesse seltsidesse ning organisatsioonidesse. Raamat on illustreeritud rohke fotomaterjaliga.

Raamatut saab ette tellida aadressil kaisa.kirikal@kaarlikogudus.ee, 10. septembrini on hind 23 eurot, alates 20. detsembrist 25 eurot. Pakiautomaadiga saatmise korral lisandub raamatu hinnale saatmise kulu.

Meeldib 1