Küllike Valgu raamatust “Ott, vanaisa ja teised” tuleb kordustrükk

Küllike Valgu raamatust “Ott, vanaisa ja teised” tuleb kordustrükk

Lääne praostkonna abipraost, Ridala koguduse õpetaja Küllike Valk kirjutas kümne aasta eest raamatuks väikesed jutustused, mis said aja jooksul kokku kogutud Kaarli koguduse kirikukooli pererühma juhtides.
Laste teemakohaste joonistustega illustreeritud raamat koosneb kolmest osast: Vana Testamendi, Uue Testamendi ja koguduse eluga seotud lood. Oluliste teemade lapsepärasemaks muutmiseks on autor kasutanud tegelasena viieaastast Otti, kelle vanaisa ja vanemad aitavad lapse küsimusi ning muresid lahendada piiblilugude ning enda elukogemuse abil. 
Raamat on mõeldud lugemiseks nii lastele kui suurtele, aga see sobib ka töövahendiks pühapäevakooli-, lasteaia-, või kooliõpetajale.

Esimest korda 2011. aastal ilmavalgust näinud lasteraamat on nüüdseks juba paljudel kapsaks loetud, kuid ka sirguv põlvkond vajab vastuseid elu suurtele küsimustele. Nii saigi ette võetud teose kordustrükk. Raamatu sisu on sama mis kümne aasta eest, kuid praktilise uuendusena saab trükis nüüd kõvad kaaned. Oti teine tulemine saab teoks tänu Eesti Kultuurkapitali, EELK Lääne praostkonna, EELK Martna Püha Martini koguduse ja EELK Ridala Püha Maarja-Magdaleena koguduse abile.

Soodushinnaga ettetellimusi (aprilli lõpuni on raamatu hind 9 eurot) võtab vastu Ridala kogudus. Ostusoovist palutakse teada anda meiliaadressile kai.kraus@eelk.ee. Rohkem saab infot telefonilt 5809 3633 (Küllike Valk).

Lisa kommentaar