Pühapäevane saade “Kirikuelu” on pühendatud Peeteli kiriku lastele

Pühapäevane saade “Kirikuelu” on pühendatud Peeteli kiriku lastele

Peeteli Kiriku juures tegutsevast sotsiaalkeskusest õpivad lapsed läbi tegevuste eluga toimetuleku oskusi (Foto: Peeteli Kiriku Sotsiaalkeskus)

25 aastat tegutsevad Peeteli Kiriku juures inimesed, kes viivad ellu sotsiaalse kiriku visiooni,  kes on pühendunud laste aga ka riskiperede aitamisele. Kõik sai alguse Kopli liinidelt, kust leiti hüljatud laste koloonia ja nüüdseks pole enam tänavalapsi, kuid on on vähekindlustatud pered ja riskipered, kes vajavad abi. MTÜ Peeteli Kiriku Sotsiaalkeskuses on õpilas- ja noortekodus on elamisvõimalus 12 lapsele ning päevakeskuses saab toetust 25 last. Saatejuht Krista Taim intervjueerib Sotsiaalkeskuse direktorit Mati Sinisaart, kes meenutab seda, kuidas kõik alguse sai ning räägib sellestki, mis on saanud kunagi lootusetuteks peetud lastest ning kes on praegusel ajal hätta sattunud.

Hannes Hermaküla aga tutvustab järjekordset kristlikku muusikut.

Vikerraadio saade “Kirikuelu” vahendab kirikute, koguduste ja kristlike organisatsioonide tegevust ning uurib, mis on kiriku sõnum tänapäeva ühiskonnas. Saade aitab seletada kõike seda, mis näib kirikus kauge ja kättesaamatu.

“Kirikuelu” toimetajad on Meelis Süld ja Krista Taim.

Kuulake pühapäeviti kell 19.05 ja järelkuulake ka eelmisi saateid!

Meeldib 1

Lisa kommentaar