EELK Noorte Piiblikool tuleb taas!

EELK Noorte Piiblikool tuleb taas!

Piiblikooli on oodatud osalema 16 – 29aastased noored, kes soovivad paremini mõista Piiblit ja kristlikku usku ning kasvada kristlasena. See on hea võimalus veeta üks nädalavahetus kuus Põltsamaal osaduses teiste koguduste noortega.

EELK Noorte Piiblikool on 2011 aastal alguse saanud koolituskursus noortele kristlastele. Kursus kestab 9 kuud (septembrist maini) ning kokkusaamised toimuvad korra kuus ühel nädalavahetusel.

Tööd tehakse loengutes, seminarides, rühmades, vestlusringides ning iseseisvalt. Teemad, mida kursusel käsitletakse, on: Piibel, selle tekkelugu ning Piibel kui meie igapäevane leib, Jumal, kolmainuõpetus, Jeesus, lunastusõpetus, käsk ja evangeelium, Püha Vaim ja armuannid, diakoonia ehk kaastundlik teenimine, usuelu hoidmine, misjon, sakramendid, jutlus ja jutluse ettevalmistamine, rühmadünaamika ja rühma juhtimine, enesejuhtimine, hingehoid ja palju muud.

Kogu piiblikooli maksumus on 180 eurot, millest kaetakse majutuse, toitlustuse, lektorite jms kulud. Kui see tundub sinu jaoks liiga suur summa, siis küsi abi oma kogudusest või kontakteeru tiimiga, küll leiame lahenduse 🙂 

Registreerumine: https://forms.gle/PATJFdYAc91GzxLTA

Lisainfot küsi Kadre Arikainenilt!

Lisa kommentaar