InBoil laulab Tartu Maarja kiriku taastamise toetuseks

InBoil laulab Tartu Maarja kiriku taastamise toetuseks

Esimese advendi eelõhtul, 26. novembril kl 18.00 toimub Tartu Maarja kirikus inBoili kontsert „Laulud külmas kirikus“. Kontsert algab Armastuse kella helinaga, mis juhatab sisse eelseisva pühapäeva ja kogu advendiaja.

Muusikaelamuse kingib inBoil tasuta, kuid võimalik on teha annetus kiriku taastamise heaks.

Nii nagu kontserdi pealkirigi ütleb, on kirikus külm ning korraldajad paluvad riietuda soojalt. Kohapeal ümbervõtmiseks olemas piiratud koguses pleede ja istumisaluseid.

Peale kontserti on soovijatel võimalus Maarja kiriku torni kellarõdult imetleda tulede säras Tartut.

Andrus Rootsmäe, esinejanimega inBoil on tuntud tartlane, luuletaja ja muusik, ansamblite Jäääär ja inBoiler laulja, laulukirjutaja ja eestvedajana. Maarja kirik on laulja perekonna kodukirikuks, mille taastamise heaks soovib ta anda isikliku panuse. Kontserdil tulevad teiste hulgas ettekandmisele ka sellised lood nagu „Ma olen nõnda lahke“, „Räägi minuga laps“, „Üksinduse valss“ jne.

Ka Sina võid olla kirikuehitaja

Järgmiseks Maarja kiriku taastamise etapiks on kavandatud Tiigi tn poolsete töö- ja olmeruumide kandevkonstruktsioonide väljaehitamine ning katusetööd. Etapi eeldatav maksumus on 800 000-1 000 000 eurot. Maarja kiriku olemasolev katus sajab hoolimata mitmetest parandustest jätkuvalt läbi. Vana eterniit on õrn ning katusel parandustöid tehes võib seda kergesti vigastada. 

Katusetööde toetamiseks saab teha nimelise annetuse Tartu Maarja Kiriku Sihtasutuse Swedbanki kontole EE132200221021269201. Anonüümseks annetuseks võib helistada 900 1842 annetad 5 eurot, 900 1941 annetad 10 eurot, 900 2019 annetad 50 eurot.

Lisainfo ja kontakt

Silvia Leiaru

Tartu Maarja Kiriku Sihtasutus juhataja

+372 5665 0956, silvia.leiaru@eelk.ee

tartumaarja.eelk.ee

Lisa kommentaar