Vana hea Piiblikursus Põltsamaal tuleb taas!

Vana hea Piiblikursus Põltsamaal tuleb taas!

Fotol vasakult: piiskop Joel Luhamets, Põltsamaa koguduse muusikatöö juhendaja Margit Haamer, õp Markus Haamer, õp Kalle Kõiv koos kursuse osalejatega (Foto: EELK Misjonikeskus)

Tänavu veebruaris alustab EELK Misjonikeskus taas Põltsamaal EELK Täiskasvanute Piiblikursusega, mis keeruliste aegade jättis ühe aasta vahele. Esimene kohtumine Põltsamaa Niguliste koguduse kiriklas on juba 25.-26. veebruarini.

Piiblikursuse korraldamise eesmärk on inimesi aidata Jumalale lähemale isikliku vaimse kasvamise ja teadmiste omandamise kaudu. Juhendajad ning kursuse eestvedajad on õpetajad Markus Haamer ja Kalle Kõiv.

Kursust on nüüdseks korraldatud juba kuus aastat ja see on kuue tegutsemisaasta jooksul kandnud head vilja: seitse inimest on saanud kursuselt innustust minna õppima teoloogiat, lisaks andnud julgustust paljudele aktiivsetele koguduseliikmetele.

Millal toimub? Veebruaris algava õppeaasta jooksul on üheksa kokkusaamist, mis toimuvad kord kuus EELK Põltsamaa Niguliste koguduse kiriklas. Juunis ja juulis peetakse suvevaheaega.

Mida kursus sisaldab? Kuulatakse loenguid, osaletakse rühmatöödes, vestlusringides ning ühises palveosaduses. Läbi koduste ülesannete luuakse võimalus vaimu virgutamiseks ka kursustevahelisel ajal.

Piiblikursuse kogunemised on reede õhtul ja need lõpevad laupäeva pärastlõunal. Kursuse ajal on piiblitund, arutelud kodus loetud kirjakohtade üle, isikliku elukogemuse jagamine, kuus tundi loenguid Eesti parimatelt teoloogidelt, palvused ja lisaks osasaamine kolmest heast kõhutäiest.

Kui palju maksab ja millised on tingimused kohapeal? Kursus maksab 35€ kord. Ööbimine on hubases majutuspaigas, kus kohapeal on kasutada voodilinad ja rätikud.

Info ja registreerimine: poltsamaa@eelk.ee, 5624 6717

Lisa kommentaar