Pranglil anti üle kuldne teenetemärk sünnipäevalaps Laine Linholmile

Pranglil anti üle kuldne teenetemärk sünnipäevalaps Laine Linholmile

Diakon Herki Talen annab Laine Linholmile üle koguduse kuldse tunnustusmärgi (Foto: Leevi Reinaru)

Kolmapäeval, 19. aprillil oli 86. sünnipäev Prangli saare elanikul ja Prangli koguduseliikmel Laine Linholmil. Sel puhul olid sünnipäevalast tervitas EELK Prangli koguduse diakon Herki Talen, Kuusalu koguduse õpetaja Jaanus Jalakas, Misjonikeskuse juhataja, Lääne-Nigula koguduse abiõpetaja Leevi Reinaru ning kiriku kaastöölised Epp Sulg ja Ermo Saarna. Erki Talen andis sünnipäevalapsele üle praost Margus Kirja tervitused ja Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku koguduseliikme kuldse teenetemärgi. 

“Laine on olnud üks nendest koguduseliikmetest, kes on hoolinud oma kodusaare vaimse elu edendamise eest ja on olnud aktiivne kaastööline. Tema kodus on alati vastu võetud külalisi ja peetud kogudusekoosolemisi. Lainel on armastav ja avar süda kõigi inimeste vastu,” kirjutas õpetaja Leevi Reinaru.

Laine Linholm külalistega terrassile kaetud kohvilauas (Foto: Leevi Reinaru)

“Kolmapäevasel kohtumiselgi meenutas ta oma pikki eluaastaid ja jagas elukogemusi ning ütles, et Jumala abiga elab ta igat päeva,” rääkis Reinaru. “Laulsime koos ja palvetasime ning soovisime eakale kaasteelisele õnnistatud uut eluaastat! Laine sarnaste tagasihoidlike ja ustavate inimeste panus kogukonnale on väga olulne ja tänuväärne.”

Palju õnne ja õnnistust väärika tähtpäeva puhul ka e-Kiriku toimetuse poolt!

Lisa kommentaar