Tartu Pastoraadi piiblikool kutsub õppima

Tartu Pastoraadi piiblikool kutsub õppima

18. septembril alustab oma neljandat õppeaastat Tartu Pastoraadi piiblikool. Piiblikooli eesmärk on anda ülevaade Piibli kesksetest sündmustest ja tegelastest ning peamistest õpetustest. 

Iga õppeõhtu sisaldab kahte teemat: a) ülevaade Piibli raamatutest ning b) süvenemine Jeesuse ja algkoguduse ellu Luuka evangeeliumi ja Apostlite tegude raamatu abiga.

Õhtuid sisustavad erinevad tunnustatud vaimulikud ja lektorid nii EELK-st kui ka väljastpoolt (nende hulgas peapiiskop Urmas Viilma, Randar Tasmuth, Aare Kimmel, Kristjan Luhamets, Arne Hiob, Enn Auksmann, Leho Paldre jt).  

Tunnid toimuvad õppeaasta vältel kord nädalas esmaspäeva õhtul kell 18.00-20.30. Piiblikooli loenguid saab kuulata Pastoraadis (Riia 22a, Tartu), samuti interneti teel otseülekandes. 

NB! Pakume Pastoraadi piiblikooli ka kogudustele kõikjal Eestis. Kasutades interneti otseülekande võimalusi saame vahendada piiblikooli igal esmaspäeva õhtul kohapealse koguduse ruumidesse. Kogudusel oleks vaja koondada piibliõppest huvitatud inimesed, leida tehnika pildi ja heli edastamiseks ning hoolitseda kohvilaua eest. Mõned EELK kogudused on juba kasutanud meie piiblikooli õpet, tagasiside on hea. 

Piiblikool on avatud kõikidele huvilistele. Oodatud on ka need, kes pole ristitud ega kuulu kogudusse. 

Neile, kes osalevad vähemalt 70% loengutes, väljastatakse õppeaasta lõpul koolitustõend. Piiblikooli läbinud kristlane võiks leida rakendust oma koguduse vaimulikus töös: piibliringi juhi või abilisena, kodugrupi organiseerijana jne. 

Piiblikool on tasuline. Täpsem info ja registreerimine kodulehel https://tartupastoraat.ee/piiblikool

Lisa kommentaar